{ "title": "Cin Biber Turşusu Nasıl Yapılır", "image": "https://www.tursu.gen.tr/images/cin-biber-tursusu-nasil-yapilir.jpg", "date": "19.01.2024 09:05:55", "author": "Selen Karadeniz", "article": [ { "article": "Cin biber turşusu nasıl yapılır, cin biber hepimizin bildiği süs biberidir. Üretim zamanı kısa olduğundan, acıyı sevenler bunu turşu yaparak değerlendirir. Pazarda gördüklerinde, hemen cin biber turşusu yapmayı düşünürler. Aslında turşusu da çok güzel oluyor. Izgaraların, kebapların yanında her zaman tercih edilir. Bu turşuyu sizlere kaynar suyla tarif edeceğiz. Üstelik çıtır çıtır biberleri yiyeceksiniz. Bazı kişiler kaynar suyun turşu malzemesini yumuşattığını düşünür. Ancak bunun tam tersi bir etkisi olur. Hem de bakteri riskini azaltır. Dilerseniz bu yöntemle salatalık turşusu da yapabilirsiniz. Çünkü salatalığı çıtır yemekte ayrı bir keyif oluyor. Şimdi pazardan aldığımız cin biberler ile kışlık turşumuzu hazırlayalım. Hepinize kolay gelsin.